Family Kokava panzió

Fekvés

A Family panzió a Kokava Línia turistikai község közepén terül el.

Kokava línia

egy turisztikai központ amely a Poľana délkeleti részén terül el, 800 méteres tengerszint feletti magasságban. Közkedvelt téli-nyári kirándulási uticél mind egyedülállók, mind családok vagy baráti társaságok számára.

Mi házunk

2003 ban nyitottuk meg a kapuinkat és a sokoldalú szolgáltatásainknak köszönhetően büszkén mondhatjuk, hogy a mi házunk közkedvelt célpont mind a hazai, mind a külfoldi látogatók számára.

Szállás

Vendégeink számára 12 szobát és további pótágyak lehetőségét kínáljuk. Minden szoba zuhannyal , mosdóval és toalettel van felszerelve.

Szolgáltatásaink

Egy nehéz nap utánni fáradalmak kipihenésére szauna áll a vengegeink rendelkezére. A sportszeretők biztos díjazni fogják fittness termünket. A csoportoknak közösségi helység, illetve 40 fős szalon áll rendelkezésükre. A nyári időszakban a kinti terasz biztosít kellemes felüdülést. A legkissebek jókedve érdekében gyermek játszótér található a panzió előtt.

Étkezés

“Ahol jól főznek ott nagy hiba nem lehet” ehhez tartjuk magunkat ezért készek vagyunk a vendégeink étkezési szokásaihoz igazodni.
Panziónkban félpanziós ellátást kínalunk, de külön kérésre ebédet is tudunk biztosítani. Étlapunkról természetesen nem hiányoznak a tipikus szlovák specialitások sem.